Pelidevit logo

Pelidevit-palvelun käyttöehdot

Viimeksi päivitetty: 8.11.2022

Käyttöehdot

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen Pelidevit-palvelun käyttöä. Palvelun käyttö edellyttää ehtojen hyväksymistä ja noudattamista. Kun käytät palvelua, olet sitoutunut noudattamaan näitä ehtoja.


Sisältö

Palvelun avulla voit jakaa tekstiä, linkkejä, grafiikkaa, videoita, tiedostoja ja muuta sisältöä. Olet vastuussa lähettämästäsi sisällöstä, mukaan lukien sen laillisuudesta, luotettavuudesta ja asianmukaisuudesta. Palvelun kautta lataamasi sisältö on omalla vastuullasi. Emme takaa palvelun kautta lähetetyn sisällön luotettavuutta. Ymmärrät, että käyttämällä palvelua voit altistua sisällölle, joka saattaa olla haitallista tai muuten sopimatonta. Tämä pätee erityisesti palvelun kautta ladattavissa oleviin pelitiedostoihin.


Sinun oikeutesi

Säilytät kaikki oikeudet palvelussa jakamaasi sisältöön, jonka omistat. Palvelu on julkinen, joten kaikki palveluun jakamasi sisältö on myös julkista. Lähettäessäsi omaa sisältöä palveluun takaat, että sisältö on sinun omistamaasi tai sinulla on oikeus käyttää sitä. Takaat myös, ettei lähettämäsi sisältö sisällä ohjelmistoviruksia tai ohjelmia, jotka ovat suunniteltu vioittamaan tai muulla negatiivisella tavalla muuttamaan käytettyjä ohjelmistoja tai laitteistoja.


Ehtojen muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa tai korvata kyseisiä käyttöehtoja missä vaiheessa tahansa. Sinulla on vastuu lukea nämä käyttöehdot tietyn väliajoin muutoksien varalta. Mikäli et hyväksy käyttöehtojamme, olet vastuussa lopettamaan palvelumme käytön.